Auto-check-in
Procesul de auto-check-in îți permite să înregistrezi prezența ta și a familiei tale în doar câțiva pași. Este o alternativă rapidă la utilizarea unui terminal fizic din biserică.
Înainte de a începe
- Trebuie să fii autentificat în contul tău B1.church.
- Membrii familiei tale trebuie să fie asociați contului tău. Dacă lipsește un membru al familiei, roagă administratorul bisericii să-l adauge în gospodăria ta.
Fluxul de check-in
Check-in-ul urmează un proces simplu în trei pași. Deschide Check-In din bara de navigare sau pagina Mai mult pentru a începe.
Pasul 1: Selectează un serviciu
Când deschizi pagina de check-in, vei vedea o listă de servicii disponibile (de exemplu „Duminică dimineața" sau „Miercuri seara"). Fiecare card de serviciu afișează numele serviciului și campusul, dacă biserica ta are mai multe locații.
Apasă pe un serviciu pentru a-l selecta și a trece la pasul următor.
Pasul 2: Selectează membrii familiei și grupurile
După ce selectezi un serviciu, vei vedea membrii familiei tale sub Cine este aici. Pentru fiecare persoană prezentă:
- Apasă pe un membru al familiei pentru a-i extinde intrarea.
- Vei vedea orele serviciului disponibile pentru serviciul selectat. Dacă biserica ta a stabilit un program de check-in pentru o oră a serviciului, o poți alege doar cât timp check-in-ul pentru ea este deschis (de exemplu, din 30 de minute înainte de serviciu până puțin după ce se termină). În afara acestui interval, ora serviciului apare ca Închis, cu momentul deschiderii, dacă este cunoscut -- de exemplu, Închis · se deschide Dum 9:30 AM.
- Apasă Selectează grupul lângă o oră a serviciului pentru a alege grupul în care să fie înregistrată persoana (de exemplu „Închinare principală", „Camera copiilor 1" sau „Grupul de tineret").
- Repetă pentru fiecare membru al familiei care participă.
Nu trebuie să înregistrezi fiecare membru al familiei -- extinde și atribuie grupuri doar pentru persoanele care sunt efectiv prezente.
Oricine s-a înregistrat deja la acest serviciu astăzi are o insignă Deja înregistrat lângă nume.
Pasul 3: Confirmare
Odată ce ai selectat grupurile pentru toți cei care participă, apasă butonul din partea de jos a paginii. Acesta numără persoanele selectate -- de exemplu Înregistrează 1 persoană sau Înregistrează 3 persoane.
Dacă cineva pe care l-ai selectat s-a înregistrat deja la acest serviciu astăzi, o fereastră Deja înregistrat îl numește mai întâi. Apasă Înregistrează din nou pentru a actualiza grupurile sau Anulează pentru a reveni.
Vei vedea o confirmare că înregistrarea ta a fost finalizată și prezența ta a fost salvată. După câteva momente, pagina revine la lista de servicii, pregătită pentru următoarea înregistrare.
Dacă biserica ta tipărește etichete cu nume la un punct de check-in, vei vedea în schimb Ești înregistrat! cu un cod QR și un cod de securitate. Arată codul la un punct de check-in pentru a tipări etichetele cu nume, apoi apasă Gata. La un terminal B1 Checkin, apasă Scanează codul și ține codul QR în fața camerei -- vezi Tipărirea etichetelor pentru check-in de pe telefon.
Dacă gospodăria ta este deja înregistrată la serviciul selectat, lângă titlul Cine este aici apare un link Arată codul de check-in. Apasă-l pentru a afișa din nou codul QR și codul de securitate -- de exemplu, dacă ai închis pagina înainte de a ajunge la un punct de check-in.
Dacă trebuie să schimbi selecția unui grup înainte de a finaliza check-in-ul, apasă butonul Schimbă de lângă orice oră a serviciului pentru a alege un alt grup.
Lucruri de știut
- Poți înregistra doar membrii gospodăriei care sunt asociați contului tău. Dacă lipsește un membru al familiei, roagă administratorul bisericii să-l adauge în gospodăria ta.
- Dacă nu apar servicii pe pagina de check-in, este posibil ca biserica ta să nu aibă momentan configurate servicii pentru check-in.
- Dacă selectezi un serviciu și vezi un mesaj precum „Check-in-ul se deschide Dum 9:30 AM." (sau „Check-in-ul nu este deschis pentru acest serviciu momentan."), niciuna dintre orele acelui serviciu nu se află în prezent în intervalul lor de check-in. Încearcă din nou când se deschide check-in-ul.
- Dacă gospodăria ta s-a înregistrat la o oră anterioară a serviciului, poți reveni și te poți înregistra la o oră ulterioară odată ce se deschide, chiar și după ce cea anterioară s-a închis.
- Dacă o cameră pe care ai ales-o este plină sau închisă, vei vedea „O cameră pe care ai ales-o este plină sau închisă pentru check-in. Te rugăm să consulți un voluntar."
- Dacă o cameră pentru copii nu are suficienți voluntari înregistrați pentru încă un copil, vei vedea un mesaj care numește camera -- de exemplu „Camera copiilor 1 nu are suficienți voluntari pentru încă un copil momentan. Te rugăm să alegi o altă cameră sau să consulți un voluntar."
Check-in-ul este disponibil doar când biserica ta are servicii active configurate. Dacă nu vezi niciun serviciu listat, verifică la biroul bisericii dacă auto-check-in-ul este activat.