Administrere enheter
Enheter-siden lar deg administrere ChurchAppsPlayer- og FreePlay-enheter koblet til kontoen din. Disse enhetene brukes til å strømme innhold og vise menighetsmedier på skjermer på din lokasjon.
Før du begynner
- Ha en ChurchAppsPlayer-enhet slått på og koblet til internett
- Noter parkoblingskoden som vises på enhetens skjerm
- Gjennomgå profilinnstillingene dine hvis du ikke allerede har gjort det
Vise enhetene dine
Når du åpner Enheter-siden, ser du en tabell som viser alle registrerte enheter med følgende informasjon:
- Etikett -- Navnet du har tildelt enheten.
- Registreringsdato -- Når enheten først ble parkoblet med kontoen din.
- Sist aktiv-dato -- Siste gang enheten koblet til kontoen din.
Legge til en ny enhet
- Klikk på Add Device-knappen øverst på Enheter-siden.
- Du blir bedt om å skrive inn en parkoblingskode.
- Finn parkoblingskoden som vises på ChurchAppsPlayer- eller FreePlay-enheten du vil koble til.
- Skriv inn koden. Hvis det er en FreePlay-TV, lar en Show Plans For-nedtrekksmeny deg velge hvilken plantype skjermen skal følge -- la den stå på None for å bruke enheten kun til nettlesing og varsler.
- Bekreft. Enheten vises i enhetstabellen din når parkoblingen er vellykket.
Sørg for at enheten er slått på og koblet til internett før du forsøker å parkoble den. Parkoblingskoden vises på enhetens skjerm.
Redigere en enhetsetikett
- Klikk på enhetsnavnet i enhetstabellen.
- Oppdater etiketten til noe beskrivende (for eksempel «Hovedskjerm i kirkerommet» eller «Vestibyleskjerm»).
- Lagre endringene dine.
Å bruke tydelige, beskrivende etiketter gjør det enkelt å identifisere hvilken enhet som er hvilken, spesielt når du har flere skjermer satt opp i menigheten din.
Administrere enhetstilgang
Bruk Enheter-siden til å holde oversikt over hvilke enheter som har tilgang til menighetens strømming og innhold. Hvis en enhet ikke lenger er i bruk, kan du fjerne den fra kontoen din for å holde enhetslisten din ren og sikker.
Gjennomgå regelmessig de tilkoblede enhetene dine for å sørge for at kun aktive, autoriserte enheter er koblet til kontoen din. Fjern eventuelle enheter som ikke lenger er i bruk, for å opprettholde sikkerheten.
Neste steg
- Administrere profilen din -- Rediger dine personlige kontoinnstillinger